Om klubben

Tromsø Trailblazers Amerikansk Fotballklubb er den første (og hittil eneste) klubben for amerikansk fotball i Nord-Norge. Vi er et medlem av Norges Amerikanske Idretters Forbund.

Vårt formål er å tilby et alternativt og spennende idretts- og treningstilbud til Tromsøs befolkning. Amerikansk fotball er fortsatt en veldig liten idrett i Norge, men vi har merket en økning i interessen og oppmerksomheten rundt idretten både lokalt og nasjonalt de siste årene og vi håper at vi kan være en positiv og viktig del av Tromsøs bybilde i årene fremover og at vi kan bringe mye glede til befolkningen både i byen og landsdelen.

Vi ønsker å være en klubb som er åpen og tilgjengelig for alle som har lyst til å prøve seg på amerikansk fotball. Har man sett litt på idretten i dens hjemland kan man fort få et inntrykk av at man må være en to meter høy muskelbunt for å kunne drive med amerikansk fotball, men det stemmer ikke. Vi har plass til alle, liten eller stor, det finnes alltid en rolle man kan spille i et amerikansk fotballag. For tiden har vi kun et seniorlag for herrer, men vi ønsker at alle som har lyst til å prøve å spille tar kontakt, vi ekskluderer ingen.

Rent sportslig er det vårt uttalte mål å spille i norsk 2. divisjon innen 2015. Dette er et vanskelig mål å nå, men vi tror ikke man tjener noe på å sette seg selv enkle mål. Vi håper også å kunne være med på å bidra til en oppblomstring av interesse for idretten her i nord, og drømmer om å kunne spille nord-norske seriekamper mot andre lag i landsdelen en dag.

Dersom du ønsker å kontakte oss for noe finner du kontaktinformasjon på våre kontaktsider.

Legg igjen en kommentar