Trailblazers første seier i 2. Divisjon

Siste hjemmekamp 2016

18. juni 2016 ble en historisk dag for Tromsø Trailblazers. Laget som er i sin andre sesong i norsk 2. Divisjon vant sin første seriekamp i amerikansk fotball gjennom tidene. De over 150 Tromsøværinger som trosset regnværet for å se kampen på Stakkevollan Kunstgressbane fikk se et hjemmelag som slo Fredrikstad Kings 9-0.

Dette var årets siste hjemmekamp for herrelaget og en etterlengtet seier i serien. Som første seier for Tromsø Trailblazers er dette en viktig hendelse i vår historie og en gledens øyeblikk for alle som har støttet klubben gjennom en årrekke.

«Vi er mange som har jobbet knallhardt mot dette målet. Seieren markerer en milepæl i klubbens historie, og dette er et veldig stolt øyeblikk for meg som trener. Guttene gjør alt riktig defensivt, og klarer å utnytte sjanser når vi kommer i angrep. Nå fokuserer vi bare på å utvikle oss videre, slik at det blir flere seire i fremtidige kamper.» – Sveinung Løfaldli, trener.

 

Siste hjemmekamp 2016 2Runningback Ørjan Davidsson satte kveldens eneste touchdown. Tromsø Trailblazers cheerleadere sto for pauseunderholdningen under kampen.

«Amerikansk fotball er i største grad en lagsport, og det vi på tribunen fikk se på lørdag tydet på at Trailblazers som lag har kommet en lang vei. Nå må vi bare rette blikket fremover og satse på at det blir desto flere seire både hjemme og borte i kommende sesonger.

Jeg ønsker også å gi en stor takk til publikum, frivillige, damelaget og cheerleaderne som virkelig har stått på og støttet opp om herrelaget denne sesongen. Vi kan vise til et gjennomsnittlig tilskuertall på ca. 250 stk. denne sesongen, og dette vitner om at miljøet for amerikansk fotball i Tromsø bare blir større og større. Det er med andre ord bare å begynne å glede seg til neste sesong allerede nå.» – Sondre Leiros Bendiktsen, styreleder/leder.