Treningstider, høst 2015

For tiden har laget treningsfri. Vi starter opp med treninger igjen fredag 21. august. Treningstidene for høsten vil være:

Mandager kl. 20.00-21.30 i Stakkevollan-Bobla
Fredager kl. 19.30-21.00 i Stakkevollan-Bobla

Årsmøte 2015, nytt styre valgt

I helgen avholdt vi i Tromsø Trailblazers vårt årsmøte. Vår styreleder siden klubbens oppstart, Petter Jensen, har valgt å gi seg som leder.

Det nye styret ble enstemmig valgt uten andre kandidater av årsmøtet. Det ser slik ut:

Leder: Eyvin Sommerseth
Nestleder: Nora Boldermo Hansen
Styremedlem: Eirik Petersen
Varamedlem: Sveinung Søberg Løfaldli

Sesongstart 2015

Vår debutsesong er rett rundt hjørnet. Om bare 43 dager sparker vi igang sesongen med en bortekamp mot Vålerenga Trolls 2. I den forbindelse har nettstedet amfotball.com laget en sak om oss og våre tanker om den kommende sesongen. Du kan lese den saken her.

Treningstider i vinter, 2014

For vinteren 2014 har Trailblazers fått tildelt følgende treningsmuligheterr:

Onsdager kl. 21.30-23.00 på Tromstun Skole
Fredager kl. 18.00-19.30 i Stakkevollan-Bobla

(NB! Oppdatering – Vi har droppet tirsdagstreningene og startet fredagstreninger)

Treningene begynner denne uken med treninger på Tromstun Skole onsdag 8. oktober. Vel møtt!

Treningsoppstart høsten 2014

Sommeren er på hell og det er på tide å røre på seg igjen. Tromsø Trailblazers starter det nye treningsåret med trening lørdag 16. august kl. 15-17 på Mandelasletta i Tromsdalen, hvor vi håper å se mange kjente og ukjente ansikter.

Har du lyst til å prøve amerikansk fotball? Det finnes ikke et bedre tidspunkt å starte på enn nå som vi skal ha treningsårets første trening. Vi setter pris på om dere sender oss en melding om dere planlegger å komme på trening. Det gjør vår planlegging enklere.

Alt dere trenger på første trening er vanlige treningsklær. Fotballsko kan være lurt. Velkommen skal dere være!

Treningstider i vinter

Trailblazers har igjen fått låne gymsalen til Mortensnes Skole for treninger i vinter, vi er meget takknemlige!

Treningstidene vil være på lørdager fra kl. 15-18 og starter allerede i morgen, lørdag 2. november. Fordi gymsalen ikke er den største vil laget bli delt i to grupper. Gruppe 1 trener fra 15.00-16.30 og Gruppe 2 fra 16.30-18.00. Førstkommende lørdag er inndelingen slik at angrepsspillerne trener i Gruppe 1 og forsvarsspillerne i Gruppe 2. Inndelinger for kommende treninger vil bli annonsert i vår Facebookgruppe.

Dersom du er ny til laget og har lyst til å prøve deg på en trening anbefaler vi at du dukker opp på det tidspunktet som passer deg best, enten til Gruppe 1 eller Gruppe 2. Du kan f. eks. forsøke deg på litt forskjellige tidspunkter til forskjellige treninger og dermed få en følelse for hvilken posisjon du passer best til. Velkommen skal du være uansett!

Vi jobber også med å finne et sted vi kan trene på kunstgress i løpet av vinteren og vil komme tilbake med mer om dette senere.

 

Velkommen til våre nye sider

Velkommen til Tromsø Trailblazers’ nye websider. Her finner du informasjon om treningstider, spillergruppen, hvordan komme i kontakt med oss, vår historie og mye annet. Etterhvert vil også nyheter og andre ting knyttet til Trailblazers bli lagt ut her.