Treningstider i vinter

Trailblazers har igjen fått låne gymsalen til Mortensnes Skole for treninger i vinter, vi er meget takknemlige!

Treningstidene vil være på lørdager fra kl. 15-18 og starter allerede i morgen, lørdag 2. november. Fordi gymsalen ikke er den største vil laget bli delt i to grupper. Gruppe 1 trener fra 15.00-16.30 og Gruppe 2 fra 16.30-18.00. Førstkommende lørdag er inndelingen slik at angrepsspillerne trener i Gruppe 1 og forsvarsspillerne i Gruppe 2. Inndelinger for kommende treninger vil bli annonsert i vår Facebookgruppe.

Dersom du er ny til laget og har lyst til å prøve deg på en trening anbefaler vi at du dukker opp på det tidspunktet som passer deg best, enten til Gruppe 1 eller Gruppe 2. Du kan f. eks. forsøke deg på litt forskjellige tidspunkter til forskjellige treninger og dermed få en følelse for hvilken posisjon du passer best til. Velkommen skal du være uansett!

Vi jobber også med å finne et sted vi kan trene på kunstgress i løpet av vinteren og vil komme tilbake med mer om dette senere.

 

Velkommen til våre nye sider

Velkommen til Tromsø Trailblazers’ nye websider. Her finner du informasjon om treningstider, spillergruppen, hvordan komme i kontakt med oss, vår historie og mye annet. Etterhvert vil også nyheter og andre ting knyttet til Trailblazers bli lagt ut her.